Mijn Eerste Brouw… En?

Op 17 Oktober is mijn eerste brouwsel “in de fles” gegaan. Nu 2 weken geduld hebben… Het leek wel een maand.
Tijd om eens te kijken of het bier drinkbaar is.

Flesje open, PPFFFFSSSSSSHHHHH! Zo, het lijkt niet alsof er te weinig koolzuur in zit. Flesje voorzichtig uitschenken om te zorgen dat de dode gistcellen op de bodem van het flesje blijven liggen.

 

Ziet er prachtig uit!

 

Slok…

 

  YUCK!!

 

Dat is echt vies!

Nog een slok: smaakt nog steeds hetzelfde.  Heb ik daar nu al die moeite voor gedaan? Wat is hier fout gegaan?
Laat maar! We zien het wel.

Vooralsnog staat de volgende brouwdag gepland: 17 November.
Dit zal een brouwdag bij de brouwvereniging zijn. We gaan dan gezamenlijk een Belgische Dubbel brouwen.

 

DJ out.

Share!
Abonneer
Notificatie voor:
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x